Mo-design

Wil je de sfeer in je huis veranderen? Of is het gewoon tijd voor een nieuwe laag verf en weet je niet welke kleur geschikt is voor je interieur? Dan ben je bij Mo-design aan het juiste adres.

Mo-design is actief in de woon en interieur branche.

Ik faciliteer zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ontzorgen op het gebied van ontwerp , inrichting en styling  van uw kantoor of woning is wat ik nastreef.

Is uw project groot, klein, begrensd of grenzeloos? Met een scherp oog voor details, budget en planning breng ik elk ontwerp tot leven. Door rust en evenwicht te geven aan uw interieur krijgt uw woon, slaap of werkruimte een thuis gevoel.

Ik werk niet met een vaste leverancier waardoor ik onafhankelijk producten kan kiezen, en daarmee een inrichting verzorgen passend aan uw wensen en binnen uw budget,

Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin u als klant aangeeft wat uw wensen zijn, pak ik de draad voor u op. Ik zal u een voorstel presenteren op basis van kleur en beleving en met u bespreken. Dit voorstel kan eenvoudig zijn of desgewenst uitgebreid met een moodboard en 3D tekening.

“Een samenwerking met Mo-design  geeft inspiratie”