Diensten

Ik geef advies over kleuren, materialen, indeling, van meubels licht en /of sfeer. Alles is mogelijk; van een eenmalig consult tot een compleet interieurplan.

SHOPPING & STYLING

Komt u er zelf niet aan toe? Heeft u geen tijd of zin? Of weet u gewoon niet waar u goed kunt slagen?

Samen maken we een lijst met wat in uw interieur ontbreekt, vervangen of aangevuld kan worden. Vervolgens ga ik alleen, of gaan we samen op pad om alles aan te schaffen. Hierbij houd ik rekening met materiaal, kleur, vorm, afmeting en natuurlijk uw budget. Bij thuiskomst zal ik de ruimte direct in uw bijzijn stylen met de aangekochte spullen. Hiermee komen we samen tot een mooi eindresultaat.

ADVIES AAN TAFEL

Thuis bij u “Aan tafel” behandelen we samen alle vraagstukken over het interieur. Dit kan gaan over kleur, indeling, sfeer, licht, meubelen, accessoires of wat u zelf belangrijk vindt. U krijgt direct tips en suggesties waarmee je snel aan de slag kunt gaan.

Zet al je vragen vooraf op papier en verzamel zo nodig beeldmateriaal zodat we de tijd optimaal kunnen benutten. Ter plaatse zal ik u adviseren wat de meest haalbare oplossing is die op dat moment mogelijk is.

KLEURADVIES

Met het ’kleuradvies’ kom ik bij u op locatie en gaan we samen aan de slag. Ik neem al mijn kleurwaaiers en stalen mee zodat we ons kunnen verdiepen in nieuwe kleuren en ideeën die passen bij uw wensen. In het kleuradvies wordt er rekening gehouden met de bestaande meubelen, raambekleding, vloer en overige spullen in de ruimte.

Een uitgewerkt kleurenplan dat bestaat uit een plattegrond én een advies voor de betreffende ruimte(s) zal ik u presenteren. In het advies zit een plattegrond met markeringen die corresponderen met de wanden, houtwerk en kleuren van de woning. In een duidelijk overzicht worden de kleuren benoemd waarmee de schilder of u zelf direct aan de slag kan.

INTERIEUR OP MAAT

Met dit plan krijgt u een kant-en-klaar boekwerk waarmee u het interieur een volledige (re)styling kunt geven. Indeling, kleurgebruik, meubels en verlichting zijn volledig op elkaar afgestemd. Het start met een gesprek bij u op locatie waarin we duidelijk krijgen wat de smaak en wensen zijn. Hiermee ga ik vervolgens aan de slag voor het interieurplan. Als het plan klaar is kom ik het persoonlijk presenteren en toelichten. Met “Interieur op maat” heeft u een totaalplan in handen die u vervolgens zelf kunt realiseren. Zijn er speciale wensen of onderdelen die je wilt toevoegen of weglaten? Met dit plan kan het allemaal. Immers moet het zodanig worden dat u zich er thuis voelt.

Indien gewenst kan door Mo-design geheel of gedeeltelijk dit plan worden gerealiseerd. Meubelen en accessoires worden aangekocht, offertes opgevraagd en vaklieden worden geregeld. Ik begeleid de vaklieden tijdens de werkzaamheden en verzorg uiteindelijk de eindstyling.