Even voorstellen


Meer dan 20 jaar ben ik actief in de woonbranche. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan met raamdecoratie, wanden, vloeren, kleuren, meubelen, bedden en diverse accessoires. Ook ben ik deze periode ruim 10 jaar bij Eijerkamp in Zutphen in dienst geweest. Hier heb ik de in- en verkoop van woonaccessoires en klein meubelen verzorgd. Daarvoor heb ik de nodige internationale beurzen mogen bezoeken. Mijn zicht veld rijkt daarmee dan ook verder dan alleen Nederland. Met een technisch oog, voor vele stijlen en diversiteiten heb ik de nodige inrichtingen verzorgd voor particulieren en bedrijven.

Door mijn ervaring heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van vele vakmensen en leveranciers op het gebied van wonen en stylen. Maar ook op het gebied van bouw en verbouw heb ik genoeg kennis in huis. Dit maakt het, dat ik met mijn netwerk u geheel in stijl kan ontzorgen.

Na het volgen van interieurstyling en interieurontwerp bij de NIA-academie ben ik voor mezelf begonnen met Mo-design. Doordat ik nu als zelfstandige werk, kan ik een nog meer onafhankelijk advies geven. Ik ben immers niet meer merk -gebonden, en dat zal zeker in uw voordeel werken.

Met mijn enthousiasme en inzet kan ik u ontzorgen en faciliteren bij het zoeken naar een nieuw interieur.